«Το «ελληνικό» γάλα Δέλτα πάνω 100% γάλα Τσεχίας. Γιατί ρε παιδιά; Δεν κάθονται οι δικές μας αγελάδες να τις αρμέξετε;»
«Τελικά δεν έχουμε ξεζουμίσει μόνο τις αγελάδες της Τσεχίας (απ αυτές είναι το γάλα με 1,5% λιπαρά) αλλά και της Ουγγαρίας (για το πλήρες). Τα γάλατα υψηλής παστερίωσης της Δέλτα κάνουν το γύρο της Ευρώπης πριν φτάσουν στο ποτήρι μας ενώ 100% ελληνικό είναι μόνο το φρέσκο. Για γερά κοκκαλα…»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου