Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ:Επεισόδιο μεταξύ ρομά και καταστηματαρχών

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο ρομά (πατέρα και γιου) και καταστηματαρχών σημειώθηκε γύρω στις 13:40 κοντά στην Παναγία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του aerasnews.gr, ο νεαρός ρομά γυρνούσε στην περιοχή με ένα καροτσάκι με σταφύλια τα οποία προσπαθούσε να πουλήσει, όταν κάποιος του έκανε παρατήρηση να πάει αλλού να πουλήσει το εμπόρευμά του.
Ο ρομά αγνόησε την παρατήρηση και συνέχισε να πουλάει σταφύλια, μέχρι που αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί κοντά κατάλαβαν τη συμβαίνει και επενέβησαν. Αρχικά οι αστυνομικοί προσπάθησαν ήρεμα να πείσουν τον νεαρό να φύγει, αλλά αυτός άρχισε να τους αντιμιλά και να τους προκαλεί φραστικά με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν οι ίδιοι.


Το περιστατικό όμως δεν τελείωσε εδώ.
Έπειτα από περίπου μισή ώρα από την απομάκρυνση του από τους αστυνομικούς, ο νεαρός επέστρεψε ακόμα πιο προκλητικός και συνέχισε να προσπαθεί να πουλήσει σταφύλια κοντά στο μανάβικο της περιοχής.
Ο μανάβης τον πλησίασε και αφού πρώτα λογομάχησαν πιάστηκαν στα χέρια, ενώ ο φούρναρης που διατηρεί κατάστημα εκεί κοντά προσπαθούσε να τους χωρίσει.
Ο ρομά όμως κάλεσε «ενισχύσεις» με τον πατέρα του να καταφθάνει με ένα αγροτικό και αφού είδε τι γινόταν, κατέβηκε από το αυτοκίνητο κρατώντας έναν μεγάλο σιδερολοστό και απειλούσε να σπάσει τόσο τη τζαμαρία του φούρνου, όσο και να προκαλέσει ζημιές στα ταξί εκεί κοντά.

Τελικά μετά από καταγγελία η αστυνομία επέστρεψε στο σημείο και όχι απλά συνέλαβε τους ρομά, αλλά πήρε και το αγροτικό ενώ κατέσχεσε το καρότσι του νεαρού και τον σιδερολοστό του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου