Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ... ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!(ΚΑΙ?)


ΡΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ...!!!

Σε ένα αρκετά προκλητικό άρθρο της, η ιστοσελίδα της αλβανικής εφημερίδας «shqip», προτρέπει τον Έργκους Κάτσε να «μην δεχτεί να ταπεινωθεί, να πει όχι στο δηλητηριασμένο χρήμα της Ελλάδας και να φύγει άμεσα από την χώρα τιμωρώντας τους Έλληνες»!

Ο αρθρογράφος Μάρκο Τσάκα γράφει μεταξύ άλλων:

«Ποιο είναι το πρόβλημα των Ελλήνων; Ο UCK έχει ολοκληρώσει την αποστολή του που ήταν η απελευθέρωση των λαών. Εδώ και 15 χρόνια είναι ανενεργός πλέον και έχει παραμείνει μόνο ως σύμβολο. Επομένως γιατί οι Έλληνες έχουν πρόβλημα και τον κατηγορούν ως τρομοκρατική οργάνωση ενώ σήμερα είναι ανύπαρκτος; Ακόμα και όταν λειτουργούσε τι κακό έκανε στους Έλληνες; Ποτέ δεν έδρασε εκτός Κοσσυφοπεδίου και δεν έσπειρε τρομοκρατία εναντίον αθώων πληθυσμού. Γιατί τα συγχέουν με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που έχουν εκπαιδευτεί για χρόνια στις ελληνικές στρατιωτικές μονάδες; Έχουν κάνει το ίδιο πράγμα για την Χεζμπολάχ και των μαχητών του PKK που εκπαιδεύονται από Έλληνες αξιωματικούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν η Ελλάδα αποφασίσει με σάπια σκέψη τότε και πάλι δεν πρέπει να ανησυχούμε για τον Κάτσε. Ο Κάτσε είναι ένα μεγάλο ταλέντο που μπορεί να φάει ψωμί παίζοντας σε οποιανδήποτε ξένη ομάδα. Και αν το ελληνικό ψωμί το οποίο είναι δηλητηριασμένο λόγω της οικονομικής καταστροφής κοπεί για αυτόν, τότε θα ήταν καλύτερα για τον Κάτσε και την υπερηφάνεια του, να φύγει το συντομότερο δυνατόν και οι Έλληνες να πάρουν ένα καλό μάθημα.

Λόγω του χαρακτήρα του και το ταλέντο του δεν πρέπει να επιτρέψει τις προκλήσεις και να ζητήσει ταπεινωμένος ελεημοσύνη από τους Έλληνες . Δεν τους έχει ανάγκη.

Έχει αποδείξει ότι δεν τον νοιάζουν τα χρήματα ή η πολυτέλεια αφου ο ίδιος όπως και πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας, αρνήθηκε να φορέσει την ελληνική, ντυμένη στο χρυσό φανέλα, αλλά φόρεσε της ομάδας της χώρας του, που είναι είναι υπερήφανη και αφοσιωμένη στο όνειρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος»

ΜΑΡΚΟ ΤΣΑΚΑ ΕΙΠΑΜΕ Ε; ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου