Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Μας πολεμούν όλοι.

Ως «παράνομες εισβολές σε γραφεία της» χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή τις έρευνες που πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ, παρουσία εισαγγελικών αρχών, στα γραφεία της στη Λεωφ. Μεσογείων, το Σταθμό Λαρίσης, το Πέραμα, το Κερατσίνι και τον Πειραιά, μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα, χθες το βράδυ στο Κερατσίνι.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «μία άνευ προηγουμένου επιχείρηση τρομοκράτησης των Εθνικιστών εξελίσσεται με αφορμή ένα συμβάν, το οποίο η Χρυσή Αυγή καταδίκασε από την πρώτη στιγμή».


Επιπλέον, κατηγορεί τα πολιτικά κόμματα ότι στοχεύουν στο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «σήμερα στη Βουλή φάνηκε ξεκάθαρα ο στόχος του καθεστώτος. Όπως δήλωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των διεφθαρμένων κομμάτων, στόχος τους είναι να τεθεί εκτός νόμου το Εθνικιστικό Κίνημα. Μας πολεμούν όλοι, γιατί είμαστε ο μόνος φόβος για το άθλιο και ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι παράνομες μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν».

Τέλος, κατηγορεί και τα ΜΜΕ ότι τη στοχοποιούν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τα τσοντοκάναλα κάνουν λόγο για... "χρυσαυγίτη δολοφόνο" με στόχο την τρομοκράτηση των πολιτών και την στοχοποίηση του Εθνικιστικού Κινήματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου