Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Διαρρέουν πως η τρόικα έρχεται αγριεμένη..Και εμείς διαρρέουμε όπως ακούγεται στην πιάτσα...«θα μας κλ#σουν τα @@»!!!

"Αποκάλυψη ΣΟΚ"..Όπως λέει ο λαός στους δρόμους και τα καφενεία σύντομα αυτοί οι συγκεκριμένοι θα φύγουν από την χώρα κλωτσιδών και ..και οι σαπιοκοιλιάδες υποτακτικοί τους μάλλον κολυμπώντας..Αυτά είναι που ακούγονται τελευταία από τους Έλληνες πολίτες που έχουν χάσει και την τελευταία σταγόνα υπομονής...αλλά μάλλον κάποιοι υποτακτικοί γλύφτες δεν τα έχουν πάρει είδηση...και ΔΙΑΡΡΈΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να τρομοκρατήσουν τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό...
 Δυστυχώς πολλοί απ αυτούς δεν ξέρουν και κολύμπι γιατί στην Μύκονο πάνε για μαύρισμα και άλλα "κόλπα"..Για αυτό τους συμβουλεύουμε πως θα πρέπει να κάνουν εγγραφή και μάλιστα γρήγορα στην Ολυμπιακή πισίνα του ΟΑΚΑ...γιατί πολύ σύντομα θα τους χρειαστεί να γνωρίζουν κολύμπι χωρίς μπρατσάκια.

Η είδηση..
Αποδέκτης σκληρών και επώδυνων μηνυμάτων από την Ε.Ε. έγινε τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο επίτροπος επί των Οικονομικών κ. Ολι Ρεν, σφόδρα ενοχλημένος από τις διαρροές του Μαξίμου περί τερματισμού των μέτρων και μη επιβολής νέου μνημονίου, διαμηνύει πως «οι προσδοκίες θα πρέπει να κατέβουν στην Ελλάδα». Οι ίδιες πηγές αναφέρονται σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν για το θέμα στις Βρυξέλλες τόσο με στελέχη και τεχνοκράτες της Ε.Ε. όσο και με το Κολέγιο των Επιτρόπων για να εξεταστεί ο τρόπος κάλυψης του χρηματοδοτικού κενού που θα υπάρξει στη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου